Europlantaže

PONUDA MEHANIZACIJE

Agregat za branje trešnje/višnje Maja/Z831

MAJA/Z 831 je vučeni agregat za berbu trešnju/višnje i šljive s funkcijom otresanja plodova sa krošnje i njihovog čišćenja od primjesa. Stroj jamči 100% berbu, bez ostataka plodova na krošnji. Plodovi ubrani na taj način spremni su za isporuku izravno do kupca, bez ikakvih oštećenja prilikom manipulacije. Skupljaju se u male kašete ili bigbox palete. Karakteristike MAJE/Z831 su snažna i izdržljiva konstrukcija, vrlo jednostavno upravljanje, samopodešavanje, neovisan i učinkovit hidraulički sustav, jednostavna prilagodba radnih parametara.

Kombajn za berbu višanja Felix/Z Z830

Kombajn za berbu višanja Felix/Z Z830, tvrtka proizvođač „Firma Weremczuk FMR“, Niedrzwica Duza, Poljska. Traktor zajedno s kombajnom Felix/Z Z830 s ulazi u jedan red nasada pri čemu stabla kontinuirano dolaze na vertikalne uređaje za trešnju (plastični prsti postavljeni na osovine) gdje se vrši ubiranje plodova trešnjom. Tako otpali plodovi dolaze na transportnu traku gdje zrak iz ventilatora vrši čišćenje tj. otpuhuje eventualne primjese (peteljke ploda, listiće, grančice i sl.). Plodovi padaju u ambalažu (male kašete ili bigbox palete) koja je postavljena na radnim platformama kombajna s obje strane. Radne platforme se pomoću hidraulike pomiču gore-dolje, ovisno o potrebama prilikom istovara napunjene ambalaže. Nosivost im je do 500 kg. Za rad na radnim platformama potrebno je dva djelatnika, po jedan sa svake strane.

Sijačica za povrće Max Pneumatic

Max Pneumatic je moderna, kvalitetna i precizna pneumatska sijačica za gotovo sve vrste povrća; mrkva, peršin, pastrnjak, kupus, kelj, cvjetača, rotkvica, cikla, grah, grašak i drugo povrće te kukuruz. Max Pneumatic sijačica pogodna je za 1-linijsku sjetvu i 2-linijsku sjetvu. Sjetvu može obavljati na ravnom sjetvenom sloju kao i na gredicama.

Gredičar Aur

AUR – 2 je vučeni stroj za oblikovanje gredica u proizvodnji povrća. Oblikovane gredice omogućuju povrću jednakomjerno prodiranje korijena u tlo, a samim time i povećanje kvalitete i količine prinosa uzgajanih kultura. AUR ima izdržljivu konstrukciju, a pravilan raspored radnih tijela omogućuje duboku obradu tla.